Viza za Bjelorusiju

NOVO: od 01.08.2018.

putnici koji ulaze na teritorij Bjelorusije avionom te slijeću u zračnu luku MINSK ne trebaju više vizu za boravak do 30 dana. Ukoliko u Bjelorusiju putnici slijeću iz Rusije viza im je i dalje potrebna, kao i za boravak dulji od 30 dana ili ulazom na bilo koji drugi granični prijelaz osim ako to nije zračna luka MINSK. 

 

Vize.hr mogu za vas posredovati kod ishođenja turističke vize za Bjelorusiju po svim imigracijskim pravilima, te je postupak ishođenja vize za Bjelorusiju izrazito jednostavan za boravak dulji od 30 dana.


Viza za Bjelorusiju se ishodi u konzulatu Bjelorusije u jednoj od obližnjih veleposlanstava Bjelorusije u regiji (Beč, Budimpešta, Beograd).

vize.hr mogu za vas u potpunosti izraditi svu potrebnu dokumentaciju za vaše putovanje, te izraditi vašu vizu i posredovati kod ishođenja u svim mjerodavnim konzulatima.

TURISTIČKA VIZA

– popunjen obrazac zahtjeva za vizu na latinici s osobnim potpisom putnika

– original vaučera od nadležne bjeloruske agencije (možemo izraditi za vas po cijeni od 500 kuna)

– Fotografija u boji 3,5 х 4,5 cm sa svijetlom pozadinom, sa jasnim prikazom lica anfas bez naočala s tamnim staklima i bez pokrivala za glavu (izuzetak su slučajevi kada  osoba zbog nacionalne ili religiozne pripadnosti ima pokrivalo za glavu na fotografiji u putovnici)

– Putno zdravstveno osiguranje  s pokrićem minimum 30 000 eur (možemo izraditi po cijeni 11 kuna/dan)

– važeća putovnica (mora vrijediti bar još 3 mjeseca nakon završetka putovanja i imati dvije slobodne stranice).

 

POSLOVNA VIZA (s rokom do 90 dana boravka):

– popunjen obrazac zahtjeva za vizu na latinici s osobnim potpisom turistа 

– Fotografija u boji 3,5 х 4,5 cm sa svijetlom pozadinom, sa jasnim prikazom lica anfas bez naočala s tamnim staklima i bez pokrivala za glavu (izuzetak su slučajevi kada  osoba zbog nacionalne ili religiozne pripadnosti ima pokrivalo za glavu na fotografiji u putovnici)

– Putno zdravstveno osiguranje  s pokrićem minimum 30 000 eur (možemo izraditi za vas po cijeni od 11 kuna/dan)

– važeća putovnica (mora vrijediti bar još 3 mjeseca nakon završetka putovanja i imati dvije slobodne stranice);

 

POSLOVNA VIZA (s rokom više od 90 dana boravka):

– popunjen obrazac zahtjeva za vizu na latinici s osobnim potpisom turistа 

– Fotografija u boji 3,5 х 4,5 cm sa svijetlom pozadinom, sa jasnim prikazom lica anfas bez naočala s tamnim staklima i bez pokrivala za glavu (izuzetak su slučajevi kada  osoba zbog nacionalne ili religiozne pripadnosti ima pokrivalo za glavu na fotografiji u putovnici)

– Putno zdravstveno osiguranje  s pokrićem minimum 30 000 eur (možemo izraditi za vas po cijeni od 11 kuna/dan)

– važeća putovnica (mora vrijediti bar još 3 mjeseca nakon završetka putovanja i imati dvije slobodne stranice);

– original pisane zamolbe organizacije-primateljice.

 

Cijena vize: 

VRSTE VIZA I USLUGA - cijene su izražene po putovnici CIJENA U HRK
Jednokratna viza (jedan ulaz) - turistička viza i poslovna 600,00
Dvokratna viza (dva ulaza) - turistička viza i poslovna do 90 dana 840,00
Višekratna viza (multi ulaz) - poslovna na dulje od 90 dana 1.540,00
   
Usluga - po putovnici  2.500,00

 

Obrada vize traje oko 7 radna dana !

Hitno-expresni postupak izdavanje vize je s rokom izdavanja 48 sati, te se tada konzularna pristojba  povećava dvostruko te usluga ishođenja vize se povećava za 250 kn

 

ŽELITE LI NARUČITI IZRADU VAŠE VIZE ?
Pošaljite nam e-mail na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Nazovite nas na telefone: 098/257-751, 098/716-060, 01/3096-641
Posjetite našu  poslovnicu: Ulica grada Vukovara 19, Zagreb

Dostave dokumenata za putnike izvan Zagreba:

- moguće je svu dokumentaciju poslati dostavom na našu adresu, te nije potrebno dolaziti u Zagreb zbog potrebe ishođenja ove vize 

 

NAPOMENA:
Ako država u koju putujete nije na listi, pošaljite nam upit na info@vize.hr te ćemo Vam se u kratko vrijeme povratno javiti.