Viza za Australiju

 

 

Vize.hr može posredovati kod ishođenja vize za Australiji po novim imigracijskim pravilima i uvjetima Australske vlade i veleposlanstva, te kako je Hrvatska zajedno s EU ušla u program turističkih viza čiji postupak je zaista jednostavan i jedinstven,:  

Hrvatski državljani mogu podnijeti zahtjev za eVisitor (subclass 651) vizu online na web stranici australske Vlade - Odjela za imigraciju i državljanstvo.

Nositelj eVisitor (subclass 651) vize može ući u Australiju u turističke ili kraće poslovne svrhe kao npr. sudjelovanje na konferencijama ili ispitivanje poslovnih mogućnosti.

Tražitelj eVisitor vize mora posjedovati važeću putovnicu, a temeljem te vize je dozvoljen maksimalni boravak u trajanju 3 mjeseca i višestruki ulazak u zemlju unutar razdoblja od 12 mjeseci.

Moderan australski sustav elektroničke vize ne zahtijeva od vas da imate viznu naljepnicu u svojoj putovnici kao potvrdu svog useljeničkog statusa i prava u Australiji. Prilikom prijave za let u Australiju, osoblje zrakoplovne tvrtke će uporabiti vašu putovnicu da bi elektroničkim putem potvrdilo, prije ukrcaja na zrakoplov, da imate odobrenje putovati u Australiju.

Ako mi kao agencija posredujemo u ispunjavanju online prijave za vas, tada nam morate dostaviti sve tražene informacije i uplatu za svaku osobu za koju se vrši apliciranje. Ako je potrebno naknadno je moguće da će imigracijski ured zatražiti i dodatne dokumente, što je često i tu mi ne možemo pomoći kod pribavljanja istih, a zna biti ponekad i više od 20 dodatnih dokumenata koje morate na Engleskom jeziku pribaviti ili ih prevesti na Engleski jezik. Možemo uz doplatu osigurati prijevod traženih dokumenata na Engleski jezik.

Trošak ispunjavanja aplikacije iznosi:        107,00 EUR

Više informacija i sve upite pošaljite na naš e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

ŽELITE LI NARUČITI IZRADU VAŠE VIZE ?
Pošaljite nam e-mail na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Nazovite nas na telefone: 01/3096-641, 098/257-751
Posjetite našu  poslovnicu: Ulica grada Vukovara 19, Zagreb

 

 

NAPOMENA:
Pošaljite nam upit na info@vize.hr te ćemo Vam se u kratko vrijeme povratno javiti.