Viza za Kubu

Za ulazak na Kubu potrebna je viza koja je u obliku turističke karte.

Vize.hr mogu za vas posredovati kod ishođenja vize za Kubu, te smo ovlašteni agent za prodaju i ishođenje turističke vize za Kubu.

Da bi vam izradili vizu za kubu potrebna nam je samo scan ili fotokopija putovnice svakog putnika i to samo stranica sa slikom s time da putovnica mora vrijediti 6 mjeseci duže od putovanja na Kubu.

Vize za Kubu ili turističke karte za Kubu poznate pod imenom "Visa Tarjeta del Turista" uvijek su dostupne kod nas i imamo ih spremne za izradu.

Viza se izdaje u roku 5 minuta u našoj poslovnici. Za putnike izvan Zagreba šaljemo vize na Vaše adrese i ne morate dolaziti u Zagreb.

Cijena vize ukupno iznosi :    66,00 EUR

Za vizu nije potrebna niti avio karta, niti hotelska rezervacija. Kada se uđe na Kubu imigracija na vizu stavlja štambilj i viza je važeća 30 dana od dana štambilja te se po izlasku iz zemlje ponovno stavlja izlazni štambilj i to je sve !!!


Više informacija i sve upite pošaljite na naš e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

ŽELITE LI NARUČITI IZRADU VAŠE VIZE ?
Pošaljite nam e-mail na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Nazovite nas na telefone: 098/716-060, 01/3096-641
Posjetite našu  poslovnicu: Ulica grada Vukovara 19, Zagreb

NAJČEŠĆA PITANJA: 

1. Viza NE VRIJEDI ukoliko se na Kubu putuje direktno iz Sjedinjenih Američkih Država,  jer se tada radi drugačija viza, koja se može pribaviti kod nas, ali se ta viza čeka oko 15 dana.

2. Prilikom check in-a uz putovnicu obavezna je turistička karta-viza za Kubu, bez koje ne možete napraviti check-in.

3. Za vizu je potrebno samo skenirani primjerak putovnice ili kopija stranice sa slikom, koja je važeća minimalno 6 mjeseci od datuma putovanja. 

4. Kubanska se turistička karta ne lijepi u putovnicu, već je dio koji se nosi uz putovnicu.

5. Turistička karta (turistička viza) vrijedi 30 dana od ulaska u zemlju, no može se produžiti za dodatnih 30 dana na Kubi (na policiji ili u nadležnom uredu za strance).

Primjer vize: 

 

 

NAPOMENA:
Pošaljite nam upit na info@vize.hr te ćemo Vam se u kratko vrijeme povratno javiti.